Mandag den 27.september. Frederiksberg. kl.19.00. holder jeg foredrag om personlig gennemslagskraft fra Aristoteles til Anthony Robbins. I vore dage er vi alle sammen »talere«, kommunikatører og offentlige personer. Vi kan skabe forandring. Vi kan ændre den verden, der aldrig har været mindre . Vi opererer i nye medier, hvor alle kan blive stjerne – eller hjerne – for en aften. Men hvad skal vi overhovedet med et personligt brand? Hvorfor skal vi være PR-afdeling for os selv? Og hvordan varetager man sit personlige brand – også på Facebook og Twitter? Hvordan trænger man selv gennem mediemuren og opnår indflydelse? Den gode nyhed er, at det aldrig har været nemmere!

Mandag den 4.oktober . Roskilde. kl.19.00. holder jeg foredrag om haven og hvorfor vi får det bedre af at være udendørs og hvorfor havearbejde kan være virkelig god terapi for moderne mennesker med risiko for stress og skræmtræthed. Enkelte ledige pladser – klik på linket og kom videre…

Her kommer der flere foredrag på listen… lige så snart jeg får tid til at opdatere.

Facebook kommentarer

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...