Så er foredragssæsonen i gang og jeg kører land og rige rundt.  29.februar var jeg at finde på Fensmark Biblotek. Det var skægt og der var 80 vilde sydsjællandske haveentusiaster samlet.

På lørdag er jeg i tre jyske byer – i tre planteskoler, hvor jeg taler om fremtidens have og vores havedrømme. Jeg er i Odder, Horsens og Vejen. Tre foredrag på en dag…

Og på onsdag er jeg på Tarm Bibliotek. Her taler jeg om min bog “Lev livet selv” – og om hvordan man ved hjælp af positiv kommunikation, kan få et rigtig godt liv også efter en skilsmisse, et tab, et brud.

Og der kommer mere…

KONTAKT MIG PÅ 21435463 – hvis jeg skal komme og holde foredrag.

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...