Der er sket to sjove ting. I aftes lavede jeg en rejseside på Facebook

Jeg havde udlængsel. Og jeg lagde mærke til, at mange af mine venner statusopdaterede om rejser. Og alle deres svar havnede under deres spørgsmål… Og jeg tænkte, at det må vi da have samlet på et sted…

Der blev spurgt: Hvem kender et godt hotel i Berlin? Hvor skal vi bo med børn i Sri Lanka? Billigt hotel i Paris? Hvad med homexchange? Hvem vil med til Frankrig i efterårsferien?…

På min nye Facebook-side om rejseri kan vi dele det hele. Her kan vi få alle vores venners og deres venners og deres venners tips og historier om rejser, mad og steder. www.facebook.com/rejsebreve

Jeg har kaldt siden REJSEBREVE, fordi jeg håber, at den med tiden kan byde på alle de gode historier fra rejser: Rejsebrevene. De rejsebreve, som jeg altid har lyst til at skrive – og som jeg tit skriver her på bloggen – men som der ikke er noget fælles medie til. Ingen af os skriver jo til – eller læser rigtig længere – avisernes rejsetillæg. Vi lytter mere til vores venner på de sociale medier – på Facebook – og hører dem om, hvor vi skal tage hen. Derfor tænker jeg, at det er smart, at have et sted, hvor det hele er samlet. Med tiden vil jeg også lave en blog – hvor vi kan få det hele lidt mere i system. Alfabetiske rejsemål og den slags.

Det andet sjove, der er sket, er, at DECOR8 – en international blog om interiur – har rost min rodede livsstil. Holly Becker har fundet billeder på nettet. Fra da Nicoline Olsen var forbi her i sidste uge… Og nu skriver selveste Holly Becker, der er meget læst og står bag en bestseller om boligindretning altså, at mit rod er cool. Det er sjovt. Så nu kan jeg både rode og rejse… Siden Holly skrev har en anden blog også fundet det værd at skrive om mit hjem under overskriften Green and Urban. Jamen, jamen. 

Decor8: – “I’m so ‘over’ perfect interiors that look staged but then again, I don’t recall ever being into them, I just saw so many over the course of many years in magazines, books and catalogs that I became a bit bored by matchy matchy this and perfectly perfect that. I do not wish to live in a museum and I certainly do not have the time to polish, curate, dust and organize my home in the way that it would take to live the way that most high-end designers deem the ultimate lifestyle. Give me from the heart, eclectic, rooms built over time, loads of love, a little wonky, a little wrong, something ugly but really loved, a few things that were handed down and well, that’s enough for me”.

GOD WEEKEND

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...