Politiken i dag søndag den 17.februar 2013. HER ER ARTIKLEN ONLINE. … Den omtalte side på Facebook for rejsebreve og rejsetips mellem venner og venners venner har over 1100 medlemmer nu... Det betyder, at der hele tiden er hjælp at hente og hjælp at give – der vil hele tiden være nogen, der kender nogen, der har været på en given lokalitet. Tryk på link så kommer du direkte ind til rejsebrevene på Facebook. Siden bliver snart til en blog, da det vil være nemmere at overskue de lange breve og de gode fortællinger, når man kan søge ordentligt i dem i stedet for at scrolle som på FB. Mine tidligere blogs om rejser og turene til Afrika, Asien, Amerika – og alt velgørenhedsarbejdet og besøgene hos klimaaktivisterne – kan du læse her på denne blog ved at søge lidt. Håber at se mange nye inde på www.facebook.com/rejsebreve…

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...