Jeg har skrevet otte blogindlæg dette forår – og netop publiceret det sidste – om den giftfri have. Om alt fra at chille med ukrudt, til urban farming til grænser for vækst. Jeg

aca7b7385c7028e2dcd0a28ea1af592a
har sagt ja til at lave mine blogindlæg i samarbejde med HOFOR, som er en fusion af Københavns Energi og vandselskaberne i kommunerne Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, Rødovre, Vallensbæk. ALLE INDLÆGGENE KAN SES HER.

CITAT FRA DENNE UGES BLOG

…Og det svar, jeg hører, i de danske politiske debatter, er så langt væk fra, hvad der synes, at være løsningen, som det er muligt. Det nytter ikke med vækst og vækste (mere forbrug). Vi skal i stedet, for at gøre mere af det dumme, gøre mere af det kloge. Vi skal være en del af den nye globale, solidariske, giftfri, økologiske, bæredygtige, lokalt forankrede fødevarekæde. Vi skal forædle vores egne fødevarer og behandle dyrene så godt, at det smages. Vi skal sætte køerne på græs og tage hønsene ud af burene.

Vi skal lære vores børn at spise lokal mad og at det er godt med mange kødfri dage. Vi skal spise mindre, mere grønt og mindre kød. Vi skal efterlade jorden i en bedre forfatning til vores efterkommere, end vi modtog den, fra vores forfædre, der var rundet af industrialiseringen og tankerne om, at vækst var godt for enhver pris. Vi skal noget andet nu. Og nogle af os, kan begynde i det små. Med vækst ude i vores egne køkkenhaver, taghaver, kolonihaver, altanhaver, hønsehaver, kassehaver, drivhuse og sommerhushaver…

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...