76712d9a4115fcb52158e2f86ba2a24f

Sidder du ligesom jeg og drømmer dig væk fra november-december-mørke? Jeg har lagt mærke til noget. Jeg kigger ikke i aviser mere. Jeg kigger ikke i kataloger. Jeg googler ikke engang rejser længere. Jeg går direkte på Pinterest for inspiration. Og jeg ser hvor mine venner og deres venner rejser hen og hvad de anbefaler inde på Instagram og Pinterest og Facebook... Det er nyt. Og det er visuelt. Og jeg kan godt lide, den drejning det har taget… Kig med inde på Pinterest. Jeg har et board for Travel. Skriv gerne til mig, hvis du pinner billeder fra rejser og ferie og steder, man skal tage hen… Så vil jeg gerne følge med. Du kan finde mig her: http://www.pinterest.com/wenneberg/

 

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...