Forleden talte jeg med Lasse Rimmer i Radio 24Syv om at bygge. Det viser sig, at Lasse og jeg begge elsker byggeri og begge er

Skærmbillede 2014-07-29 kl. 00.49.19
lidt fummelfingrede… For nylig var jeg i Politiken, for at tale om at bygge med genbrug. Det er der rigtig mange der har reageret på. Og i aften taler jeg om sommerhusbyggeriet i Aftenshowet på DR1.

Det er skægt, at et lille privat projekt og nogle forsøg med bæredygtighed og genbrug har vakt så stor interesse.

Til dem der vil læse meget mere og have det samlede overblik skriver jeg blogs sommerhusbyggeri.dk – og jeg lægger løbende billeder på Instagram og Pinterest. Så mange flere kan bygge meget mere bæredygtigt. Til slut ender det hele med en bog og en række tv-programmer. Hvis jeg da bliver færdig med huset. Det kan man jo aldrig vide.

Følg med på bloggen.

PS. Alle kan booke et besøg i huset 2015 – med øko-forplejning og foredrag. Der er tale om Europas første FSC-certificerede træhus på pæle. Jeg holder foredrag og workshops og medarbejderarrangementer. www.koster-co.dk leverer mad.

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...