Kære altid hjælpsomme læsere! – Jeg har et spørgsmål, som jeg vil være taknemmelig for svar på… Som I ved har jeg lavet et lille gin-firma på hobby-plan med mine to sønner, der er 18 og 22 år gamle og som går henholdsvis i gymnasiet og på universitetet. Simon og Noah hedder de.

Her ses fra venstre: Hjemmelavet hyldeblomssirup, hindbær-rabarbersirup (vi går meget op i også at servere noget ikke-alkoholisk), ren klar hyldeblomstgin, hyldeblomstgin, der er infuseret med hindbær i tre varianter – den, der er blevet hyldeblomssirup-farvet har mistet lidt af farven, fordi der ikke er tilført E-numre til vores gin, så hindbær-farven er naturlig og falmer.

Drengene har bygget en bar, som de bruger, når de bliver lejet ud til selskaber – så kommer de med glas, gin, is, tonic og nogle gange endda også musik.

Vi har travlt. Det er gået godt hen over den varme sommer. Vi burde ansætte nogen. Vi burde have mere tid. Vi burde kunne nå mere. Men vi kan godt lide, at vores lille bitte hobby-virksomhed bare er et lille køkkenbords-firma med lager i kælderen lige nu. Så derfor rækker vi i stedet ud efter hjælp i vores netværk. Vi har brug for ideer til tre ting:

  1. Hvor er de fedeste julemarkeder? Nogle, hvor vi vil kunne møde mange af vores kunder på en gang og få en sludder og vise vores gin frem?
  2. Er der nogen, der har en super bæredygtig ide til emballage? En kasse i FSC-pap? En lærredspose i genanvendt bomuld? Et eller andet, der ikke giver sort samvittighed?
  3. Hvordan fortæller man mindre virksomheder – de store har disponeret for længst – at vores botaniske gin kunne være en rigtig god julegave til både kvinder og mænd? 

På forhånd mange tak for hjælpen! Skriv enten nedenfor eller ovre på Instagram.

PS. Man kan læse mere på www.botaniskgin.dk – og man kan hente altid efter aftale hente et lille eller større parti af vores gin “ved stalddøren” i enten Tisvilde eller Hellerup. Og se en forhandlerliste inde på siden.

Facebook kommentarer

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...