Her kan du finde mig i 2020. Og her er listen (som mange har efterspurgt) over hvor jeg holder foredrag eller deltager i debatter rundt om i landet. Listen er ufuldstændig og opdateres løbende… OPDATERING: Listen er lavet inden vi vidste, hvor galt det stod til med Corona. Der kommer ændringer og aflysninger. Følg med her

Folkemøde (Aflyst) 11-12-13 juni – mange optrædender om klima- og hverdagsaktivisme.

11.maj. (Ikke aflyst endnu). Rødding Højskole. 19.30. Om hverdagsaktivisme.

26.april. (Aflyst). Studieskolen. En søndagssalon. Hverdagsaktivisme! Jeg taler om hvad man kan gøre selv…

29.april. (Aflyst). Bæredygtighed i rejsebranchen – bæredygtighed for turister, der rejser. Hvad kan branchen gøre? Hvad kan turisterne gøre? Ud over at lade være med at rejse. Hvad kan man gøre, hvis man rejser. Pata Chapter Aarhus.

15. april. (Aflyst). Politiken. Pressen. Åbent foredrag for alle. Link kommer! Spis din have – klimakrisen set fra køkkenhaven. En historie om aktivistiske havetosser, hverdagsaktivister og guerilla gartnere gennem de seneste 100 år. Der var engang, det blev betragtet som usolidarisk, hvis man ikke skabte protein ud af skrald på egen matrikel ved hjælp af havehøns. Og man var en upatriotisk røv, hvis man havde en græspæne, i stedet for en selvforsynende køkkenhave. Måske skal vi tilbage til de gamle dyder? Første del handler om haveaktivsme. Anden del handler fuldkommen lavpraktisk om hvad du selv kan gøre. I forhold til kompost, høns, køkkenhave, altan, krydderurter og bygninger og belægninger, der er ekstremt klimabelastende. Mine sønner sælger Wenneberg Botanisk Gin og Havebøger ved indgangen – og jeg signerer efterfølgende.

Madens Folkemøde 15-16 maj er aflyst. Her havde jeg 3 optrædender. Alt aflyst.

2. april. AFLYST/udsat. Frederiksværk Bibliotek. Halsnæs. 19.00-21.00. Fremtidens Have. Haven er perfekt, når den ikke er perfekt. Det kan vi bruge haven til i fremtiden og derfor er haven vores ven i krisetider… 

31.marts. (Aflyst). ECHTE presseevent. Det handler om bæredygtighed i tekstilindustrien og om hverdagsaktivisme. (Der er frivillig mulighed for at få noget der passer rigtig godt og som man har meget brug for i en goodie-bag – det er det, koncept, jeg prøver at overtale alle mine kunder til. Vi skal væk fra overforbrug).

28. marts. (Aflyst). Ærø – Ærøhus. Kl.14.00. Alt om mit forhold til den bæredygtige have. Plus – jeg medbringer Botanisk Gin til dem, der har efterspurgt det på Ærø.

27. marts. AFLYST! Fair Festival. Aarhus. https://globegogreen.com/2020/02/26/goernogetselv-paa-fair-festival/

26. marts. (Aflyst). Stærekassen. 18.00. Debat CphDox.

25. marts. AFLYST/udsat. Ringsted. 19.00-21.00. Verdensmål – Hverdagsaktivisme. Plus gin-smagning og bogsignering.

21. marts. AFLYST – UDSÆTTES! Store Heddinge Skole. Stege Bæredygtighedsfestival. 10.30 oplæg v. Signe og igen kl.12.30. Konkretisering af verdensmål og hverdagsaktivisme og visioner. Bygninger, husholdninger, kompostbunker, køkkenhaver, ombygninger, garderober etc.

18. marts. Aflyst/udsat. RO’s Torv. Verdensmål og Hverdagsaktivisme. Kl.19.00. Ny dato 22.juni. Ny adresse.

18. marts. Aflyst. Hindsgavl, Fyn. Kl.11.00-12.00. Hvordan skal køkkenindustien forholde sig til klimakrise og bæredygtighed. En pep-talk om cirkulær økonomi, træ, fsc, csr, verdensmål, nøjsomhed, håndværk og kvalitet. Alle har ikke ret til et fedt køkken. Skriv hvis du vil med…

15.marts. Aflyst. Vintersamtaler på Nordbornholm kl. 17.30. Klimaaktivisme og indflydelse. Vintersamtale om klimaaktivisme og indflydelse. Mød foredragsholder Signe Wenneberg, forperson for ungeklimarådet Monika Skadbord og Miljøminister Lea Wermelin som på hver deres måde præger debatten om klima og miljø i Danmark og deltag i debatten. https://folkemoedet.dk/nyheder/2020/2/15/vintersamtaler-i-folkemoedehuset.

11. marts aften kl.18.00 AFLYST. Om bæredygtighed i modebranchen – sammen med Mørch og Rohde / Collaborations Asbæk Gallery / Tomorrow Denim. Paneldebat. Med bæredygtig botanisk gin til.

11. marts. (Ikke aflyst). Gentofte HF. Hverdagsaktivisme og verdensmål – perspektiver og handlemuligheder. Kl.14.00 – skriv til mig, hvis du vil med…

5. marts. Afholdt. Hasseris Kirke – meninghedslokalet. Om hverdagsaktivisme. Hasseris Grundejerforening.

Jeg havde skriveorlov i januar og februar – derfor kun et for længst aftalt foredrag.

21. januar. Afholdt. Foredrag Ishøj Forsamlingshus v. Ishøj Kirker: Personligt foredrag uden powerpoint. Om mit forhold til naturen – og om min tro og om biodiversitet. Efterfølgende debat “Savner du naturen?”.

Meddelelse til jer, der har booket foredrag: Jeg følger førende foredragsbookeres retningslinjer – så der gælder samme regler hos mig, som hos alle andre, i tilfælde af aflysning:

  • Du kan som kunde ændre datoen for foredraget – til gennemførsel inden udgangen af 2020.
  • Ændringer sker uden beregning mod, at kunden betaler som først aftalt (det vil sige omkring det oprindelig aftalte gennemførselstidspunkt), men har et foredrag til gode til gennemførsel senere.
Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...