Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

 

Du kan se frem til at få ca. ti nyhedsbreve om året og aldrig i sommerferien. Vi skal selvfølgelig ikke spamme hinanden i en tid, hvor vi har brug for ro.

­
💚 Du får først-til-mølle tilbud om at komme med til markeder og læserarrangementer.

💚 Du får min foredragskalender og se, om jeg kommer til din by – det efterspørger mange – og måske kan jeg skaffe fribilletter (det kan jeg tit). Du kan også se hvilke festivaler jeg deltager i hvornår. Det kan være: Folkemødet, Madens Folkemøde, Klimafolkemøde, Bæredygtighedsfestival, Maribo Craft Days, Tomorrow, Heartland, Whitsun, Roskilde…

💚 Du får lidt kulturnyt: Links til artikler, bøger, serier, film og podcasts – og måske rabatter med mine samarbejdspartnere indenfor et eller andet bæredygtigt – aldrig unyttigt bras! 

💚 Du får en lille klumme – af typen, som jeg i 25 år i streg skrev i diverse aviser og dameblade. Her får du ordene gratis – ligesom ovre på Instagram.

Jeg har skrevet hver dag i de senere år på Instagram – blandt andet om bygningskulturarv, hverdagsaktivisme, kulturjournalistik, mad, Lolland-Falster, klimakrise, biodiversitet, have, billige huse i vandkanten, bæredygtighed, byggeri.

Jeg har været glad for at skrive mine mini-klummer der – og vil fortsætte – det har været et vigtigt arbejde, fordi det er blevet læst af mange hundredetusinde.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevene igen via linket nederst i mine mails.

Vil du læse om, hvordan jeg håndterer og opbevarer din data, kan du gøre det her.

KH Signe Wenneberg

 

 

 

Foredrag_baeredygtighed_signe_wenneberg

Pin It on Pinterest