Foredrag

 

Verdensmål? Hverdagsaktivisme? Klima?  Bæredygtighed? Byggeri, forbrug, ferie, køkken, hus og have i en bæredygtig kontekst? Hverdagsaktivisme i krisetid? Fokus på hvad vi aktivister, medarbejdere, forbrugere, indkøbere, politikere, rejsende, familie og borgere selv kan gøre?

Hos mig får du de gode praktiske cases og et optimistisk fremtidssyn – på trods af den altdominerende klima-krise, som vi står midt i.

Som uddannet retoriker er jeg trænet til at holde foredrag – det er mit fag – og jeg elsker det. Jeg kan tale for meget små og meget store forsamlinger. Jeg underholder og vi griner og jeg har fokus på den positive, fremtidssikrende kommunikation og forsøger derfor at efterlade tilhørerne med lyst til at gøre en forskel i verden – og ikke totalt klimakrise-slukørede. Vi taler om “hvad kan vi selv gøre?” ligesom stoikerne.

 

Ring og lad os tage en uforpligtende snak om et foredrag hvor som helst i landet. Send også gerne en mail.

Du bliver ikke mødt af en booker, når du ringer. Jeg tager mig selv af det vigtige arbejde det er, at finde ud af præcis hvad din forsamling har brug for. Prisen taler vi om.

Heldigvis oplever jeg altid god respons på mine foredrag fra tilhørerne. Og det er med den største fornøjelse, at jeg fortsætter dialogen med folk i tiden efter foredraget.

I TILFÆLDE AF CORONA-AFLYSNING: Du kan som kunde ændre datoen for et booket foredrag – til gennemførsel inden et år. Vi taler om det. 

 

Book et foredrag nu

 

Hvad har din gruppe af tilhørere lyst til at høre om?

Skal det handle om hverdagsaktivisme og klima – det skal det ofte, når jeg taler…  Jeg har været klimaaktivist siden 1987. Jeg fortæller om klima, miljø og bæredygtighed på en måde, så man ikke er tungsindig efterfølgende. Ingen kan holde ud at høre om dommedag. Det er naturligvis nemt og berettiget, at være sortsynet, når det kommer til klima, miljø og bæredygtighed – især når verdens politiske klimaer ikke arbejder hurtigt nok for store grønne fælles løsninger. Men der er et steder med lys – og de steder peger jeg på. Mit motto er, at ingen kan gøre alt – men alle kan gøre noget Det handler om bæredygtighed i praksis… for borgere, medarbejdere, almindelige mennesker, der gerne vil gøre en grøn forskel. Og jeg viser eksempler fra nogle af de ting, jeg selv har været involveret i, så kan vi grine af det: Det handler fx om Burhønsenes Befrielsesfront, stop for madspild, bæredygtigt byggeri, landdistrikter, bygningskulturarv og megen anden klimaaktivisme. Ring, så taler vi om det.

 

Generelt om foredrag

Jeg holder aldrig to ens foredrag. Alt bliver skræddersyet til begivenheden.

Jeg vil altid gerne være behjælpelig med at sammensætte tekst og foto til web og lokalpresse.

Ligesom jeg altid meget gerne deler begivenheden på mine forskellige kanaler, for at sikre godt fremmøde til eventen. Der er flere hundrede tusinde, der kigger med hver uge, så vi kan godt få budskabet ud…

Jeg har 25 års erfaring med at holde foredrag og være ordstyrer for store forsamlinger. Jeg er uddannet foredragsholder og taleskriver: Det bliver man ved at læse faget Retorik på Universitetet. Foredrag er min hjemmebane. Og jeg synes det er sjovt at stå på en scene og tale uden manuskript. Det gør mig aldrig nervøs, men altid glad! Det kan mærkes i salen.

Pris for foredrag: Det taler vi om i telefonen. 

Signe Wenneberg

Er du foredragsarrangør? Så kan du klippe tekst her:

Signe Wenneberg regnes for at være en af Danmarks fremmeste bæredygtighedseksperter. Hun skaber opmærksomhed om bæredygtighed gennem sit virke som forfatter, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og journalist.

Signe Wenneberg er mangeårig kulturjournalist på aviser, magasiner, tv og podcast. Er uddannet retoriker fra Københavns Universitet. Medlem af Etisk Råd i perioden 2014-2017. Medlem af flere bestyrelser.

Udkommer dagligt på Instagram, hvor hun især deler positive indtryk fra naturen og det bæredygtige liv. Hvis det da ikke lige handler om madspild, kunst, byggeri, bygningskulturarv og havetips.

Forfatter til talrige fagbøger om bæredygtighed, kommunikation, klima, mad, høns og haven, som er Signe Wennebergs yndlingsbeskæftigelse.

Se mere på @signewenneberg på Instagram.

Pin It on Pinterest