
Ved de sidste tre valg har danskerne stemt for at der skulle blive mere fokus på klima og bæredygtighed i regering og Folketing.
I danske og internationale undersøgelser ser vi, at almindelige mennesker er meget optagede af klima og bæredygtighed. Alligevel synes der i mainstream-medier at herske en fortælling om at “ingen gider høre om klima”.
Det er forkert. Den lille grønne avis og Signe Wenneberg har i en del år bevist, at danskere i hele landet – og i alle aldre – godt gider høre om klima, miljø og bæredygtighed. Om madkultur og bygningskulturarv. Og læserne vil gerne vil deltage aktivt!

Public Service
Derfor er dette både en avis – et sted, hvor du kan læse med. Hvor du får journalistisk om de stofområde Den lille grønne avis dækker. Men det er også et sted, hvor du kan være en del af et fællesskab. En slags grøn klub.
Sådan har det været på Instagram – hvor verdens bedste og mest hjælpsomme læsere har givet hinanden gode råd, er dukket op til læserarrangementer, er kommet med gode tip og har delt vigtige dagsordner vidt og bredt. Fortsæt endelig!
Vi holder øjnene på bolden og bolden er, at vi står midt i en klimakrise og skal ændre vores forbrug, holde op med at rive ned, lade være med at bruge unødige ressourcer.
De planetære grænser er overskredet. Der er brug for mange jordkloder, hvis vi fortsætter som nu. Vi har tilsluttet os Parisaftalen og løber efter vores 2030-mål. Det er vores fælles værdigrundlag og det skrives der ud fra her på Den lille grønne avis.
Tak fordi du læser med!
Prisbelønnet medie
I 2024 fik Den lille grønne avis sit navn og i 2024 blev Den lille grønne avis indstillet til en hel del priser for den konstruktive journalistisk. Signe Wenneberg modtog Verdensmålsprisen for det mangeårige grønne formidling i november 2024. Og vi blev shortlistet til blandt andet Årets Stemme 2024 (Elle Award) og til Folkets Journalistpris
