… jeg er i Go Morgen Danmark i morgen kl.8.11 – taler om have-trends, om at det hotteste er at have køkkenhave, at haven ligger i byen (så vi undgår transport), at vi dyrker vores egen salat (så den ikke skal transporteres), at amerikanerne nedlægger forhaverne (Attack on the front lawn) og laver Edible Estates… Haverne er små i byen, så vi snakker Vertikale haver – haver, der gror i højden… Og blomster, der skal være blomster i haven – det hotteste er spiselige blomster.

Facebook kommentarer

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...