Botanisk Gin

I april 2018 lavede vi et lille familiefirma: Wenneberg og Sønner Botanisk Gin. Det var en pludselig – og meget skæg – udvikling, jeg ikke havde set komme, men som gammel bartender og gammel havetosse, giver det måske meget god mening med botanisk gin. Et bæredygtigt produkt, som ikke belaster Moder Jord.

Du kan købe vores økologiske lokalt forankrede gin mange, mange steder – listen over hvem der sælger kan ses på botaniskgin.dk.

Vi har skabt vores gin sammen med de fantastiske folk hos Braunstein Destilleri. Der ligger smukt på Køge Havn. Det er min hjemegn – og det er vigtigt, for man skal på mange måder huske, hvor man kommer fra og hvilken jord, man er vokset i.

Vores gin kommer i ganske små håndholdte batches. Den er destilleret hele seks gange, hvorfor smagen er så rund og mild. Der er to udgaver: En med farve som bio-rosevin. Den hvide er mere klassisk, men stadig botanisk. Begge smager af især hyldeblomster, enebær, citronverbena, citrontimian og roser – og umiskendeligt af gin. Det er 70 cl / 40 procent alkohol, destilleret seks gange, farven på den svagt lyserøde kommer fra hindbærinfusion, så den udgave er mere frugtagtig i smagen.

Webshop og bestillinger af botanisk gin via www.botaniskgin.dk. Hold desuden øje med markeder og nyheder via Instagram @botaniskgin.

 

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest