Botanisk Gin

Nyhed: Fra november 2019 er der også botanisk rom i vores sortiment – i det lille spiritus-firma

Her er historien. I april 2018 skabte mine sønner og jeg et lille familiefirma: Wenneberg & Sønner Botanisk Gin. Det var en udvikling, jeg ikke havde set komme, men som gammel bartender og havetosse, giver det meget god mening med botanisk gin og rom. Vores flasker er maksimalt bæredygtige og belaster Moder Jord mindst muligt. 

Du kan købe vores økologiske lokalt forankrede produkter mange, mange steder – listen over hvem der sælger kan ses på botaniskgin.dk.

Vi har skabt vores gin sammen med de fantastiske folk hos Braunstein Destilleri. Der ligger smukt på Køge Havn. Det er min hjemegn – og det er vigtigt – for man skal på mange måder huske, hvor man kommer fra.

Vores flasker kommer i ganske små håndholdte batches. Rom er 12-15 år gammel, sejlet til Køge Havn fra Caribien og har så ligget på egetræsfade og ventet på gode tider. Der er to slags. Evren Edition med appelsinblomst/appelsinskal. Botanisk Rom med valnødder, hyldeblomst og appelsin. 40 pct alkohol. 70 cl i flaskerne. 

Vores gin er destilleret hele seks gange, hvorfor smagen er så rund og mild. Mange siger, at de ikke har kunnet lide gin, før de smagte vores. Der er to udgaver: En med farve som rosevin – den er hindbær-infuseret. Den hvide er mere klassisk, men stadig botanisk. Begge smager af især hyldeblomster, enebær, citronverbena, citrontimian og roser – og umiskendeligt af gin. Det er 70 cl / 40 procent alkohol. Se webshop og bestillinger af botanisk gin via www.botaniskgin.dk.

Hold desuden øje med vennesalg og markeder og nyheder via Instagram @botaniskgin.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest