Botanisk Gin

 

NYHED APRIL 2018: Vi har lavet et lille gin-firma. Mine sønner og jeg. Simon læser biologi-biotek på Uni og er 22, Noah er 17 og er på biotek-linjen på sit gymnasium og jeg er en slags botaniker og gammel bartender. Hvad giver det til sammen? Perfekte muligheder for at lave en rigtig god gin…

Så det har vi gået og arbejdet på hele vinteren. Sammen med Braunstein Destilleri. Som ligger smukt på Køge Havn. Det er min hjemegn – og det er vigtigt, for man skal huske hvor man kommer fra (indenfor vinproduktion ville man tale om “Terroir”). Vi har smagt os gennem mange prøver. Vi har arbejdet med indsamlede urter og blomster fra haven. Vi har testet. Vi drikker nu gin på teske og har reagensglas i fryseren.

Vi har arbejdet længe på etiketten sammen med to fantastiske folk, som vi kender fra Instagram. Er den ikke flot? Maria Trolle har tegnet blomster. Jonathan Faust har lavet feminint-maskulint logo. Vores gin kommer i ganske små håndholdte aftapninger (batches). I to udgaver: En med farve som rosevin, den er mild. Min favorit. En lidt mere maskulin, uden farve. Drengenes favorit. 

Vi kommer til at få brug for venners hjælp til at sprede ordet. Og til at sige det til dem, der har butikker. Vi håber vores venner vil hjælpe vores lille familie-projekt… Bestillinger af denne gin, som vi aldrig har smagt bedre, kan sendes til mig, så sender jeg videre… Se snart vores side på www.botaniskgin.dk

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest