Botanisk Gin

 

Her er historien: I april 2018 skabte mine unge sønner og jeg et lille familiefirma: Wenneberg & Sønner Botanisk Gin. Det var en udvikling, jeg ikke havde set komme. Men som gammel bartender og havetosse, giver det meget god mening med botanisk gin og rom.

Vores flasker er maksimalt bæredygtige og belaster Moder Jord mindst muligt.

Du kan købe vores økologiske lokalt forankrede produkter mange, mange steder – listen over hvem der sælger kan ses på botaniskgin.dk.

Vi har skabt vores gin sammen med de fantastiske folk hos Braunstein Destilleri. Der ligger smukt på Køge Havn. Det er min hjemegn – og det er vigtigt – for man skal på mange måder huske, hvor man kommer fra.

Vores flasker kommer i ganske små håndholdte batches.

Vores gin er destilleret hele seks gange, hvorfor smagen er så rund og mild. Mange siger, at de ikke har kunnet lide gin, før de smagte vores. Der er to udgaver: En med farve som rosevin – den er hindbær-infuseret. Den hvide er mere klassisk, men stadig botanisk. Begge smager af især hyldeblomster, enebær, citronverbena, citrontimian og roser – og umiskendeligt af gin. Det er 70 cl / 40 procent alkohol.

Se webshop og bestillinger af botanisk gin via www.botaniskgin.dk.

Hold desuden øje med vennesalg og markeder og nyheder via Instagram www.instagram.com/botaniskgin

 

Pin It on Pinterest