Den lille butik i Kongens Have har haft et stort år, har haft omsætningsrekord her kort før sommerferien og havde en helt vild vinter med åbent hver dag i december. Nu har vi fejret butikkens 1 års fødselsdag og nu trænger den til ferie. Amalie er tilbage i august og jeg er tilbage den 24.juli. Du kan ringe eller skrive hvis der er noget, som ikke kan vente, så ser jeg hvad jeg kan gøre.

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...