Da jeg tog på sommerferie, kunne jeg næsten ikke tage afsted. På grund af roserne. Der var så mange. Og de var så flotte. Nu er jeg kommet hjem til haven – og roserne er afblomstret. Det første jeg overhovedet er gået i gang med ude i haven, er at klippe. Klippe alle de afblomstrede rosenhoveder af. Sådan at der kan komme “remontering” – altså sådan at roserne kan nå at blomstre igen i august. Hvis planten bruger al sin energi på at lave hyben, så kommer der ikke så mange nye roser… Hvis du klipper til, så kommer der forhåbentlig mange.

Husk også at plukke buketter af ærteblomster og tallerkensmækker, hvis du har nogle af dem, ryd planterne for blomster hver anden dag, så kommer der mange nye.

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...