Jeg er i Go Morgen Danmark hver anden onsdag. Her svarer jeg på have-spørgsmål fra seerne…http://go.tv2.dk/video.php/id-24600898.html . Mange vil for eksempel vide om du kan tage frø fra dine egne blomster i haven – og have held med at så dem til foråret. Ja, det kan du godt. Og du kan få fine blomster ud af det. Det er en sjov ting at gøre med børnene, så de kan se, at de visne blomster faktisk er de frugtbare blomster, dem, der kan give nye blomster næste år. Gem dine frø tør indendørs – måske i kaffefiltre eller noget lignende.

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...