– havebutikken er nu bedre kendt som gavebutikken… Der er åben hver dag frem til jul. Anne og jeg – og min mor – og skiftende juleassistancer – pakker gaver smukt ind og serverer julekager og te og hygge. Du kan finde gaver til mænd, kvinder og børn. Der er kalendergaver. Bæredygtige gaver. Billige gaver. Dyre gaver. Der er skønt julepynt. Du kan finde den fantastiske kompostspand med kulfilter i låget. Og du kan nok ikke lade være med at købe brændekurvene – eller altmuligt kurvene – lavet af gamle bildæk på den gode måde. Der er stadig porcelæn fra Royal Copenhagen – Elements stellet… Plus en masse vintage-vaser – jeg har fundet på sommerens loppemarkeder. Der er geniale havehandsker og gode rosensakse. Der er smykker – som jeg ikke selv kan lade være med at tage på. Der er pasmina-sjaler. Den gode te – kinesisk forårste uden garvesyre – som netop er ankommet i sække fra Sri Lanka. Der er frø nok til at dække alle jeres haver. Og der er puder syet til julesalget i de smukkeste liberty-stoffer. Der er guldkopper. Og gummistøvler i alle størrelser (og børnene har lagt æskerne i fin orden oppe på hemsen). Kom og oplev det alt sammen i den lille bitte julegavehavebutik... Vi ses. Kh Signe

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...