Der er eddertravlt med foredragssæsonen i øjeblikket. Jeg taler om netværk, sociale medier og retorik/hensigtsmæssig kommunikation i disse dage. Har været i Greve, Århus, København… og holde oplæg bare inden for den seneste uge. Her er et link, som der bliver brug for onsdag, hvor jeg taler om retorik i Fredensborg.

http://www.retorikforlaget.se/rhetorica/pdfz/Bitzer_RhS3_1997.pdf

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...