I lang tid forstod jeg ikke, hvor folk blev af. Var det fordi, der var Klimatopmøde? Var det sneen? Var det fordi Geranium er gået konkurs og de andre små huse i haven er ved at blive sat i stand? Var det finanskrisen? Jeg forstod ikke hvor alle julegavekøberne blev af. Men nu er det kommet! Og det er dejligt. Jeg har solgt ud af kompostspande – men rolig nu – jeg får en ny sending i morgen. Jeg har solgt brændekurve til mænd og smykker til kvinder. Jeg har solgt te, vaser, gavemærker, plakater, creme, gummistøvler, bøger, puder … Og det hele er blevet pakket rigtig fint ind. Jeg fortsætter søndag, mandag, tirsdag, onsdag og måske også lidt på torsdag. Vi ses i julegavehavebutikken… Kh Signe

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...