I lang tid forstod jeg ikke, hvor folk blev af. Var det fordi, der var Klimatopmøde? Var det sneen? Var det fordi Geranium er gået konkurs og de andre små huse i haven er ved at blive sat i stand? Var det finanskrisen? Jeg forstod ikke hvor alle julegavekøberne blev af. Men nu er det kommet! Og det er dejligt. Jeg har solgt ud af kompostspande – men rolig nu – jeg får en ny sending i morgen. Jeg har solgt brændekurve til mænd og smykker til kvinder. Jeg har solgt te, vaser, gavemærker, plakater, creme, gummistøvler, bøger, puder … Og det hele er blevet pakket rigtig fint ind. Jeg fortsætter søndag, mandag, tirsdag, onsdag og måske også lidt på torsdag. Vi ses i julegavehavebutikken… Kh Signe

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...