Den lille butik er lukket. Vi har haft åben hver dag i december frem til og med den 23. Jeg glæder mig til at holde nogle dage fri med min familie, mine børn og vores venner. Vi skal se film, gå lange ture med vores hund, vi skal på jagt, vi skal skyde paint-ball (ja, jeg har drenge), vi skal holde stor nytårsfest, vi skal holde fri. Og butikken bliver ved med at være lukket lidt endnu. For jeg har ferielukket  og er selv bortrejst i januar. Der er en bog, som skal skrives færdig – og jeg glæder mig meget til at gøre det, jeg allerhelst vil: Skrive.

Hvis du har fået en julegave, der skal byttes, så finder vi ud af det. Send mig en mail på signe@signewenneberg.dk.

Godt nytår fra Signe

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...