Butikken i Kongens Have er lukket her i januar. Jeg beklager meget, hvis du er gået forgæves – eller hvis du har fået en julegave, du gerne vil bytte. Det sidste er der råd for, gavebytning klarer vi pr. aftale for tiden, skriv til mig på signe@signewenneberg.dk.

Mens butikken er lukket og frem til vi igen kan komme i jorden – skriver jeg en bog færdig. En bog  som jeg glæder mig vildt til at fortælle dig om. Når jeg har afleveret den, tager jeg en tur til Californien, hvor jeg skal undersøge nogle haver, som er langt fremme i skoene. Og når jeg kommer hjem, har jeg en masse foredrag, der skal holdes. Jeg skal tilbage til Go Morgen Danmark – for at fortælle om haven hver anden onsdag. Og så har jeg heldigvis også meget store arbejdsopgaver i mit lille kommunikations-firma, som ligger og venter. Jeg kommer til at arbejde fra butikken i Kronprinsessegade, så snart jeg er hjemme igen.

Jeg kan ikke vente til der bliver forår i havebutikken – jeg har bestilt de mest fantastiske frø til blomster og grøntsager, der kommer et læs havebøger, der kommer flere kompostspande (de blev jo revet væk til jul), der er gummistøvler nok til alle, der kommer nye havesakse (de blev udsolgt til jul), der er haveredskaber og havehandsker på vej og nye sjove ting. Plus selvfølgelig mere af den kinesiske forårste, som mange er ved at løbe tør for – og som vi er mange, der ikke kan undvære. Jeg glæder mig til vi ses!

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...