Tak til alle jer, der har skrevet til mig mens den lille havebutik har haft frost-lukket i januar og februar: Tak for jeres tålmodighed. I morgen lørdag (den 27. februar) åbner jeg havebutikken igen, sætter varme på, lufter ud og kan betjene alle jer, der går og mangler gummistøvler i tøvejret. Jeg kan også pakke kompostspande fint ind til gaver, til alle jer, der har ønsket jer den (har fået et nyt parti hjem).

Og der er flere nyheder: Den lille pavillon er 200 år gammel og det mærkes. Den er fredet, fin, uisoleret, kold og ved at falde fra hinanden. Men nu sker der noget… Slots og Ejendomsstyrelsen har besluttet at nr. 15 – havebutikken – er det næste istandsættelsesprojekt efter Amalienborg 🙂 Jeg ved ikke hvornår renoveringen kommer til at foregå, men I hører mere.

Vi ses i morgen – husk, gratis time-parkering på pladsen i Dr.Tværgade.

Facebook kommentarer

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...