img_0372
Det er fredag morgen den 28.maj. Og sådan som det ser ud nu, kommer jeg til at holde lukket i butikken i dag, fordi der sker meget vigtige ting hjemme i haven, som jeg ikke kan gå fra. Når nu jeg har en havebutik, håber jeg på havemenneskers forståelse og beklager selvfølgelig meget.

Køkkenhaven kommer om lidt. Der kommer nogle kæmpe trækasser (lærketræ) og der ligger en meget stor bunke jord ude på vejen, jord, som ankom i aftes. Jeg har været tidligt oppe for at flytte jordbær og høstanemoner. Og kan ikke vente med at få alle mine spirer fra drivhuset i jord i deres nye kasser – som er så høje, at høns og kyllinger ikke kan nå op i dem… I hører mere her på bloggen…

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...