Jeg tror på, at man bliver klogere af at rejse ud i verden og møde de mennesker, man kun kender fra medier. Jeg tror, det er en rigtig god ide at lære mennesker i alle lande at kende, for så bliver verden faktisk mindre, når vi finder ud af, hvor ens vi i grunden er. Jeg tror også på, at det er en god ide at kvinder i Danmark og i andre lande – i Mellemøsten for eksempel – går sammen og danner netværk, så vi kan udviske fordomme sammen. Jeg har skrevet lidt om Albrightgruppens besøg i Syrien her. TRYK PÅ LINKET.

Jeg holder naturligvis fortsat foredrag om værdien af netværk på tværs af køn, grænser og netværk via nettet og de sociale medier. “Networking is a business – start investing now” – som Madeleine Albright har formuleret det.

Facebook kommentarer

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...