For tiden laver jeg næsten ikke andet end at holde foredrag. Det handler især om Positiv Kommunikation – og hvorfor det kan ses på bundlinjen, når virksomheden får gang i de positive kommunikations-processer. Det handler om Grønt Forbrug – fra klidmoster til klimabevidst fashionista. Det handler om Netværk – sådan skaber og vedligeholdes professionelle netværk. Det handler om diabetes og sundhed – og om den pandemi vi står overfor. Det handler om retorik – og om at kommunikere hensigtsmæssigt. Det handler om STORYTELLING og den gode historie, der sælger varen, sagen, politikken… Det handler om stragegisk brug af  Sociale Medier.

Og endelig handler rigtig mange foredrag til foråret det også om HAVEN – drømmehaven derhjemme. Men også hvordan man skaber haver og grønne miljøer også i de offenlige byrum, om guerrilla gardening og urban gardening. (Ny bog fra Gyldendal ude til marts 2012). Og der er også foredrag om mine vilde rejser som velgørenhedsambassadør – og om hvorfor det er vigtigt med Empowement of Women, hvis vi vil redde verden…

REFERENCER OM FOREDRAG – om foredraget Positiv Kommunikation – afholdt hos Statoil oktober 2011:

Signe Wenneberg gav mig og mine medarbejdere en solid positiv indsprøjtning der fuldkommen levede op til både mine og mine medarbejderes forventninger.

Signe er en medlevende og inspirerende foredragsholder, der kan få det mest positive ud af alle hændelser og kan få deltagerne til hendes foredrag til at få samme opfattelse.

Det er en fantastisk egenskab på den korte tid der er til rådighed.

Jeg kan varmt anbefale Signes foredrag til konferencer, teambuilding dage eller bare som et godt indlæg efter en lang mødedag.

Søren Liltorp, Laboratory manager, STATOIL

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...