Jeg er rejst tilbage til Afrika. Det er tredje gang på halvandet år, at jeg rejser ud på denne måde. Jeg er velgørenhedsambassadør og min opgave som journalist er, at sætte fokus på “Empowerment of Women”. Du kan læse nogle af mine gamle blogs nedenfor. Der kommer nye de næste par uger…

Denne gang hedder min rute noget i retning af dette: London-Entebbe-Uganda-Tanzania-Rwoanda-Bukoba-Mwanza-Kilmanjaro-Dar es Salaam-Zanzibar-Nairobi-London-København… Jeg sender billeder, blogs og beskeder hjem via Facebook, via denne blog og så skriver jeg denne gang også i MetroXpress.

Vi høres ved.

PS. Tak til farmor og mormor, der passer alting herhjemme for de heldige børn, hunden, kæmpekatten og ikke mindst Maggie…

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...