Har du lyst til at vise dit barn, at maden ikke gror henne i supermarkedet og at høns lægger æg i reder? Har du lyst til en dag med intensivt fokus på at plante og så og se mirakler sammen med dit barn? Så kom med til den næste workshop i min have.

Næste workshop er LØRDAG D. 5. MAJ.  Et barn kan komme med en forælder. Barnet skal være cirka mellem 5-11 år. Min mor, der er en super-dygtig lærer hjælper mig med dette kursus… Nogle af temaerne kører vi i to spor, så min mor bliver ved plantebordet med børnene, mens jeg sammen med de voksne går i dybden med kompost, hønsehold, drivhus og det at dyrke i kasser på by-måden. Sådan sikrer vi, at både børn og voksne får maksimalt udbytte af dagen. 

At interessere sig for økologi, biodynamik, biodiversitet – og for haven, for køkkenhaven og for jord til bord, er også at interessere sig for, at vi giver jorden videre til børnene i en bedre forfatning end vi overtog den fra tidligere generationer. Vi må lære børnene at havearbejde er sjovt og meningsfuldt!  Derfor skal vi plante og så. Vi skal passe høns. Vi skal tænde ild. Jeg kommer til at fortælle alt hvad jeg ved, og alt det, der står i min nye bog. Vi lærer om elementerne, jord, luft, ild, vand, sol. Vi får fingrene i jord og laver både frøbomber og forspiring. Vi taler om pasning af dyr og om pasning af børns egen mini-have. Vi spiser grøn mad og kage og helst i haven – ellers i køkkenet.

LILLE HOLD. Begrænset antal pladser. FROKOST + KURSUS + SPIS DIN HAVE (min nye bog til 300 kr). Pris alt i alt for det hele for både barn og voksen – 995 kr plus moms. Prisen uden bog er 695 kr plus moms. (Faktura sendes).

FINDER STED LØRDAG DEN 5.maj. kl. 12.00-15.00. Skriv en mail til mig hvis du vil med. Der er kun tre pladser tilbage… Signe SNABELA signewenneberg.dk. 

ER DU INTERESSERET I MIT NÆSTE HAVEKURSUS (med børn og uden børn)? – Vi arbejder på at holde et kursus tirsdag den 29. maj og tirsdag den 19. juni. Hvis du selv kan samle et hold (8-10 stk) fra dit netværk, dit arbejde eller fra børnehaven, så er der også mulighed for andre datoer. Send en mail, så sætter jeg dig på listen.

Hvis du vil have mig ud og holde workshop i en børnhave, vuggestue, på en skole skole, fritidshjem, boligforening, plejehjem – eller i en gård, der skal renoveres og blive mere urban-farming-agtig, så skriv en mail til mig, så finder vi en dag.

 

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...