Urban farming handler om almindelige forbrugere, der gør oprør! Med at grave, dyrke, spise lokalt og opføre sig bæredygtigt der hvor de bor. Urban farming er en reaktion på tre meget store kriser, der er ramlet sammen samtidig. 1. Finanskrise. 2. Klimakrise. 3. Sundhedskrise – flere og flere børn vil ikke overleve deres egne forældre, fordi de er overvægtige og fejlernærede, det er aldrig sket før, at vi pga vores livsstil tager livet af de næste generationer og dermed ødelægger vores egne fremtidsmuligheder som civilisation. Hvis mennesker ikke ligefrem dør af fejlernæringen, så bliver de syge og dermed uarbejdsdygtige. Vi har brug for et paradigmeskifte indenfor alle disse tre kriser. Svaret kan være, at gøre mere lige der hvor man er efter princippet om at mange bække små… og ud fra et ønske hos den enkelte om dog at gøre noget. Urban farming er selvfølgelig ikke en mulighed for at være helt selvforsynende, med mindre man virkelig er nørd, men det er især en mulighed for at lave en stille grøn økologisk protest – helst i fællesskab med andre, der kan tjene til at undervise andre, børn, voksne, tykke, tynde og vise, at man kan skabe næsten gratis, sund, god mad lige uden for døren…

Her er en lille revolutionær film om Spis Din Have – min nye bog, som handler om køkkenhavegraveri og urban farming!

 

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...