Som I ved kan jeg ikke få nok af høns. Jeg elsker at holde høns. Jeg holder forfærdeligt meget af ex-burhønen Maggie (du kan se hende inde på Burhønsenes Befrielsesfront på Facebook – https://www.facebook.com/gooooook).

Og jeg synes det var vildt sjovt, at opdage, at det at holde høns i storbyer er det hotteste ovre i USA, hvor jeg lige er kommet hjem fra.

Der stod en masse om det i magasiner og aviser og dem, der lavede urban farming (og det var ikke så få) havde selvfølgelig høns.

I aften – torsdag aften – fortæller jeg om hønse-trenden i Aftenshowet på DR1, hvor jeg for tiden er fast “naturvejleder-type”…

Der er mange gode grunde til at holde høns. 1. Det kan opdrage børn og alle andre til, at mad ikke kommer fra Supermarkeder. 2. Det forhindrer spild af mad (høns elsker at spise rester, også børne-snask og madpakker). 3. Det er rigtig god terapi i en stresset verden at sidde at glo lidt på høns eller kæle lidt med dem efter arbejde. Og de er nemmere end alle andre husdyr. 4. De er god underholdning for børn. 5. De kræver ikke meget pasning – tre minutter om dagen max – og de giver verdens bedste æg. Det er alt i alt helt fantastisk at holde høns. Punktum.

PS. Hvis du vil læse mere om at holde høns i byen, kan du læse om det i min nye bog. Den er lige nu bestseller hos bogklubben, hvor du kan købe den til kun 199 kr (normalt 299 kr). Tryk på link, så ser du.
PPS. De høns, jeg har med i Aftenshowet i aften, er ikke mine, men kommer fra den foderstofforretning, hvor jeg plejer at købe store kyllinger, der er klar til at lægge æg. Skriv en besked nedenfor, hvis du vil høre mere.
Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...