Jeg har en travl uge foran mig. Jeg skal være med i en børnefilm i Brønshøj og Rødovre. Det bliver MAX PINLIGT! Jeg skal

forestille at have fået tvillinger med Lars Bom efter jeg har haft en hed affære med Adam Price. Vi har været på de første optagelser og jeg kan sige så meget: Det er sjovt! Og det er krævende at være tvillingemor – men jeg er også blevet helt forelsket i de to små skrigende skuespillere, jeg forsøger at holde styr på i filmen. Når jeg ikke er med i filmen, så underviser jeg arbejdsløse akademikere i kommunikation og retorik og holder møder i nogle af mine Urban Farming-grønne-projekter og hos et par kunder, hvor jeg især rådgiver om kommunikation, fødevarer og grønne løsninger. Og sidst på ugen rejser jeg til Bornholm, for at deltage på Folkemødet. Jeg skal være i opposition til Landbrug & Fødevarers top. Jeg stiller alle de spørgsmål om vand, dyrevelfærd, økologi, burhøns… som jeg samler ind via debatten på min åbne facebook-side (det er den du kan subscribe på ovre til højre). Deltag endelig inde på siden. Håber vi ses på Bornholm! 

PS. Jeg er jo overhovedet, overhovedet ikke skuespiller. Men kom til at være med i Max-filmene ved en stor tilfældighed.

Program:

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...