TILBUD. Jeg har så meget pænt gavepapir tilbage fra dengang jeg havde butik. Vildt mange flotte bånd. Og fine kort. Det skal da bruges

og ud under træerne…! Jeg sælger derfor alle mine bøger med julerabat, signering og fint pakket ind i flot papir.

1. Du kan hente bogen, når jeg laver pop-up butik i Torvehallernekun denne ene dag – nu på lørdag den 8.december fra 12.30-17.00. Jeg står sammen med de gode folk hos 360grader Nord i den bagerste hal. (Den med kød og fisk).

2. Du kan sende en mail til mig og få mig til at sende bog/pakke til dig eller til en, der skal have glæde af min bog. Betaling klarer vi via bankoverførsel.

3. Du kan komme forbi i mit køkken og hente bog/pakke en dag inden jul, hvis det passer dig bedre (jeg bor i Ordrup, 10 km nord for Kbh). Måske er der også gløgg i gryden…

Jeg slår 50, 100 eller 200 kr af prisen på bøgerne i forhold til Boghandlerne. Og du får en personlig indpakning og hilsen med i købet. Skriv hvis nogen skal have en bog. Jeg er stolt af alle bøgerne og vi kan sammen finde ud af, hvilken bog der passer til hvem.

KH Signe

PS. Jeg er i Aftenshowet på DR1 i aften – torsdag d. 30 nov – det handler om Adventskranse… KAN SES HER: http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet/Klip+fra+Aftenshowet/20101217143204.htm#/63254

 

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...