Mød mig i Torvehallerne den 8.december mellem kl.12.30-17.00.

Her medbringer jeg alle mine bogtitler (undtagen dem der er udsolgt) – og en masse smukt gavepapir og bånd. Der vil også være mulighed for at købe de berømte kompostspande og andre gode julegaver og julepynt. Alle bøgerne sælges med julerabat.

Der er mange som har skrevet til mig – og fortalt, at de savner den lille havebutik, jeg engang havde i Kongens Have. Jeg savner den også tit! Den var ekstra fin, når det var jul – og jeg elskede at pakke gaver ind og gøre det hele julet. Tit var der også hjemmebagte kager i det lille pandekagehus i Kronprinsessegade.

Nu har jeg besluttet at lade butikken genopstå for en eftermiddag. Det betyder, at vi laver en Pop-Up-Signe-Butik hos mine gode venner i 360 grader nord i Torvehallerne. Det er også her du kan købe skønne danske specialiteter og gode kyllinger (som sælges via vores indkøbsfællesskab på Facebook). 

Det er klart, at det især bliver store bunker af min nye bog, jeg medbringer i Torvehallerne. Det er den, der er størst efterspørgsel på. SPIS DIN HAVE er den første bog om “urban farming” på dansk og den har givet mig et meget travlt år med foredrag og grønne projekter, siden den udkom i foråret 2012. Du kan købe bogen med rabat og en kærlig hilsen den 8.december. Og jeg pakker med glæde ind!

Bestillinger modtages med kyshånd, så jeg kan få en ide om, hvor mange jeg skal medbringe. Jeg sender selvfølglig også – og det gør jeg altid – bøger med posten. Signeret og fint pakket ind, hvis det ønskes.

Jeg håber vi ses i Torvehallerne! 

Kh Signe

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...