Signe Wenneberg og Burhønsenes Befrielsesfront blev lørdag d.15. juni kåret til Årets Ægtivist i kategorien “Privatperson, der har gjort en forskel for burhøns”. Den anden kategori var for virksomheder og her vandt IRMA, der allerede for 20 år siden fjernede buræg fra hylderne. Prisen er stiftet af Dyrenes Beskyttelse og den blev overrakt af Fødevareminister Mette Gjerskov.  

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...