Onsdag den 30.oktober var jeg “aftenens hovedperson” i Kender Du Typen? Se med på link her. Det var noget af det sjoveste tv, jeg har været med til at lave. Programmet blev optaget tilbage i august måned. Mens solen stadig skinnede.

Nedenfor vil jeg efter bedste evne forsøge at svare på alle de spørgsmål fra seerne, der er strømmet ind i forbindelse med udsendelsen. Mange tak for jeres interesse! 

kenderdutypen

De grønne farver. Der bliver spurgt til farvekoder på skabe og gulve og alt muligt. Det ene gulv er malet med Card Room Green fra Tapet Cafeen i Gentofte. (Det er den mørkeste). De andre grønne farver er fra Flügger. Tapet er der blevet spurgt til mange gange nu og det er også fra Tapetcafeen…

Vaser er enten fra Kähler. Rice (mange!). Eller fra Royal Copenhagen. Og så er der et par grønne Lyngby-vaser.

Kufferten i min søns værelse er fundet i en kælder. Det grønne bord i hans værelse er et tidligere dansegulv, der er malet grønt – og der er sat bukke under. De tre grønne vitrineskabe i køkkenet er enten fra min mors kælder eller fra storskrald.

Strygerullen – er helt fantastisk og den er fra Miele. Deres helt nye model med damp. Den klarer strygebunken virkelig hurtigt. Jeg spår at den er det nye shit. Og eftersom jeg blev kaldt Kirsten Hüttemeyer i programmet, tillader jeg mig at mene noget om husholdningsmaskiner 🙂

Sengetæpper og puder er fra det skønne danske bæredygtige øko-firma (som jeg synes vi skal støtte) Aiayu.

Cremer. Ligesom jeg synes vi skal støtte Andrea Elisabeth Rudolphs fine danske bæredygtige iværksætteri “Rudolph Care”, som er svane- og blomstmærkede produkter til huden. Dem så man i mit toiletskab.

Madeleinekagerne – mine yndlings – bliver bagt ned hos den lokale øko-bager “The Bread Station” på Charlottenlund St.. Hvis du ikke har prøvet den bager endnu, har du noget til gode.

IMG_2564

Køkken er fra HTH. Det er en quooker, der sidder ved siden af vandhanen. Den laver kogende vand til te. De to sølvfarvede spande er til kompost og hønsemad. De fås her www.pulito.dk eller hos Omegn i Torvehallerne. Æggene, der skimtes, er i flere farver og en seer vil vide, hvorfor, der er lysegrønne/lyseblå æg. Jeg har en høne, der lægger sådan nogle. Hun er af racen grønlægger… Lidt sky høne. Men meget sød! Hun hedder Anemone fordi hun er hvid som sne.

TAK fordi I kiggede med hjemme i vores Villa Villakulla.

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...