Kære venner! Jeg har en stor nyhed til jer.

Da jeg kom til at købe det, jeg vistnok kaldte “verdens grimmeste sommerhus” sidste sommer, havde jeg ikke troet, at det ville føre til det her… Jeg greb bare chancen for at købe en billig grund som ingen andre gad at have, fordi jeg i mange år havde drømt om at få “a room of once own”… Jeg havde ikke kigget på noget eller været til åbent hus på noget, men pludselig var der et sted, der fandt mig.

Så skrev jeg om det. På Facebook. På min blog. Lidt rundt omkring. Og I var så søde at sige, at I gerne ville høre mere. Nogen ville have at der blev lavet fjernsyn om det bæredygtige byggeri. Nogle ville gerne læse en bog om det. Nogle ville gerne have at jeg bloggede mere om det. Når jeg smed billeder på Instagram om det – under tagget #sommerhusbyggeri – var der tit nogen, der skrev, at jeg skulle sende flere billeder.

Jeg har arbejdet – ret hårdt faktisk – på sagen og nu kan jeg fortælle jer, at alt det, I har efterspurgt, bliver til noget. Vi laver fjernsyn (nyhed!). Jeg laver bog (nyhed!).

Og på onsdag tages første spadestik!

 

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...