4. juni – nøj, det er for voksne! Kom til altan og have og plante-workshop i MAGASIN på Kongens Nytorv dagen før helligdagen… På onsdag! Kom mellem 15-18.

24 maj. Næste WORKSHOP – er en plante og så workshop for børn i MAGASIN på Kongens Nytorv… Tag børnene med lørdag den 24.maj fra 12-15. Jeg laver også frøbomber med børnene!

KURSER + WORKSHOPS

Igen i år holder jeg kurser og workshops hjemme i haven – og som noget nyt også inde i undervisningsdrivhusene i

IMG_8695
Botanisk Have. Næste år – 2015 – vil der også være workshops, seminarer og små kurser oppe ved mit sommerhus.

Hvis du gerne vil på kursus kan du gøre to ting:

Send en mail og bliv skrevet op til næste ledige dag, der passer til dit behov.

Tag kontakt og lad mig sammensætte et kursus for din organisation, virksomhed eller forening. Det sidste gjorde Boligselskabet FSB for nyligt og derfor har jeg lige holdt 4-timers kurser for deres medlemmer med dejlig frokost fra Bread Station – vi var i Botanisk Have og havde nogle skønne dage.

Det var der følgende reaktioner på:

Signe Wenneberg var en  tiltalende ,inspirerende, engageret og “helt nede på jorden” underviser, som jeg absolut kan anbefale, at benytte som underviser i FSB regi. Selv vil jeg gerne deltage i flere kurser hos hende.

FSB er på forkant med trenden, og skulle der komme et andet kursus med spændende og bæredygtigt indhold, er jeg dedikeret!

Tak for rigtig godt kursus. Margit og jeg nød det og fik meget ud af det!

Jeg vil hermed takke for et dejligt kursus i drivhuset i Botanisk Have med Signe Wenneberg. Jeg var en af de 3 heldige vindere af konkurrencen om forslag til kurser. Jeg  vil derfor gerne fortælle, at det I hvert fald levede fuldt op til mine bedste forhåbninger. Det var spændende og netværksskabende; dejligt at træffe en masse engagerede beboere fra andre afd. Selv bor jeg i Blågården.  

Tak for et supergodt og lærerigt kursus i Botanisk Have med Signe Wenneberg.

Det var en stor oplevelse, at kurset foregik i så skønne omgivelser i Botanisk Have.

Jeg vil lige fortælle, at det var et alletiders kursus med Signe Wenneberg – en meget inspirerende og lærerig lørdag i smukke omgivelser. 

……..har ringet for at rose arrangementet ”Gang i det grønne”.  Det var et godt arrangement, hvor både Signe Wenneberg og hendes mor deltog.

… sagde, at fsb vist er det eneste boligselskab, der tilbyder beboerne et sådant arrangement. Ros!!

Jeg skriver bare for at sige tusind tak for det fine kursus jeg var på her i lørdags d.3. det var rigtig godt. Tak. og Signe Wenneberg er bare så god. jeg vil helt sikkert melde mig igen hvis der kommer et andet kursus.

 

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...