IMG_1987

For tiden skriver jeg en serie i Politken om mit tossede byggeri. Du kan læse mere i avisen – tillægget Spis & Bo – hver søndag. Og så kan du følge med henne på min blog om det bæredygtige byggeri www.sommerhusbyggeri.dk. Den første artikel i serien er her og her kan du blandt andet læse, hvordan jeg gik fra at tro, at jeg kunne bygge et hus af genbrugs-Europa-paller til at være i gang med at bygger Europas første FSC-certificerede 100 pct bæredygtige træhus på pæle.

 

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...