IMG_1987

For tiden skriver jeg en serie i Politken om mit tossede byggeri. Du kan læse mere i avisen – tillægget Spis & Bo – hver søndag. Og så kan du følge med henne på min blog om det bæredygtige byggeri www.sommerhusbyggeri.dk. Den første artikel i serien er her og her kan du blandt andet læse, hvordan jeg gik fra at tro, at jeg kunne bygge et hus af genbrugs-Europa-paller til at være i gang med at bygger Europas første FSC-certificerede 100 pct bæredygtige træhus på pæle.

 

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...