Psst – opdateret april! Jeg har lagt et gratis kapitel ud på www.sommerhusbyggeri.dk – tryk her. Det er et langt kapitel som handler om at være ved at dø af skræk, men at beslutte sig for at være modig. Nå, ja, så handler det også om klimakrise, bæredygtighed og om min barndoms frygt for atomkrig.

Der er også kommet en lektørudtalelse på bogen, som er noget så fin. Læs den her.

HER ER HVAD JEG SKREV DA BOGEN UDKOM

 

Nu kan min nye bog fås i boghandlerne – og snart derefter på bibliotekterne. Og så er der er bogreception

IMG_7471
for presse og venner af projektet på forlagets smukke tagterrasse på 7.sal i Vognmagergade. Miljøministeren kommer og taler om vigtigheden af at bygge bæredygtigt! Det er nemlig en virkelig vigtig dagsorden! 

Vores huse og byggerier er de største miljø-forurenere i verden i dag. De er ansvarlige for en langt større udledning af kuldioxid end transportsektoren! Hvis vi bygger bæredygtigt, så nedsætter vi vores co2-aftryk helt vildt. I bogen kan du læse hvordan. Det handler om træ, gentænkning, genbrug, nøjsomhed, bæredygtighed, cirkulær økonomi, affaldstrategier, up-cykling.

Og så er bogen jo også lidt en personlig fortælling om at få bank med et hus! Et hus, som fungerer som case, og som er verdens første FSC-certificerede 100 procent træbaserede hus på pæle.

HUSK: For presseinfo og fotos kontakt: Søren Anker Madsen sam@lrforlag.dk

(Skriv til forlaget, hvis du er presse og vil med til reception).

OBS: TV-serien om byggeriet sendes på TV2 pr. mandag d.13. april vistnok kl.21.00

OBS: Bogen er på 296 sider. Den koster 299 kr. Kan købes i alle boghandler fra mandag – og hvis jeg skal sende et signeret eksemplar, så klarer vi også det. 35o kr med porto.

Detaljer om byggeriet og anmeldelser af bogen kan løbende læses her www.sommerhusbyggeri.dk

IMG_7787

 

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...