Fortjener din GRUPPE AF MEDARBEJDERE eller KUNDER en helt særlig afslutning på året? Med fokus på bæredygtighed og fantastisk mad? Skal din LEDERGRUPPE holde en lille fortrolig julefrokost / nytårskur med indhold? Har du fundet på den helt rigtige lille grønne event til at afslutte året for BESTYRELSEN

Historien kort. Der skete noget godt. Min nabos øko-restaurant Køster&co i Tisvildeleje druknede i succes og lukkede 1.oktober (for lidt plads). Nu bygges en større restaurant ved gården (Rabarbergaarden), hvor der er skolehaver, brogede grise, får, heste og grøntsagsmarker. Så ringer stamkunder forgæves. Hvad med julefrokosten? Hvor skal den holdes? Jeg er nabo. Har et dejligt hus, der passer til stor selskabelighed. De har dejlig mad. Jeg er vant til at være “dinner speaker”. Lever af at holde foredrag rundt omkring. Og holder ofte workshops i huset. Så nu vi har slået os sammen. Vi åbner for at særligt søde gode gamle kunder, virksomheder, bestyrelser, partier eller organisationer kan komme til vores landlige, bæredygtige, økologiske jul med mad og indhold. Vi vil gøre alt for at være en stor øko-oplevelse med dejligt værtskab… Se nedenfor.

Vi forestiller os det sådan her. I ankommer til ild i pejsen i Brombærhuset . Som i dagens anledning er en julepyntet træhytte med fem meter til loftet. Der dufter af træ og af jul. Det minder om julehittet “Last Christmas” med Wham. Der er varm hvid og rød gløgg og ragsokker klar, når I kommer. Når I har sat jer til rette foran ilden holder jeg et skræddersyet foredrag kun for jer. Dernæst får I legendarisk julemad fra Køsters. Louise og Thomas Elletoft Køster fra Rabarbergaarden præsenterer maden og de bæredygtige planer på markerne lige udenfor vinduerne. Her vil vi til foråret vil opleve det danske svar på River Cottage med bl.a. øko-restaurant, biodynamisk mælkeautomat og lærende øko-landbrug. Det kommer ikke meget mere autentisk.

Menuen kan ses nedenfor. Dertil vin ad libitum plus lokal øl, saft, te, kaffe og hjemmebagte kager.

I kan være i fred, så længe I har lyst. I fuldkommen nærhed og fortrolighed. I har huset helt for jer selv. Eller I kan få serveringspersonale omkring jer. Vi aftaler individuelt.

MAD: Rabarbergaardens julebord: Køsters dildmarineret laks & senneps creme. Krydret Christiansøsild, creme fraiche, kapersbær og skalotteløg. Rabarbergaardens lune lammepostej & råsyltede græskar. Saltet & stegt øko-ribbensteg & Thomas’ krydrede rødkål. Frisk grønkålssalat & ristede hasselnødder fra Rabarbergaarden. Tre slags bio & øko oste med surt & sødt. Ris a la mande, let ristede mandler & hjemmelavet kirsebærsauce. Køsters surdejs rugbrød & langtidshævede ølandshvede samt smør. Flere juleretter kan vælges til. Køster’s stegte sild, skalotteløg & Rabarbergaardens tomat chutney 35 kr. Torskesalat, kartoffel & kapers 35 kr. Courgettedeller & sølvløgs tzatziki 25 kr (vegetar). Hjemmelavede signatur-æbleskiver 35 kr. Drikkevarer: Øko & bio vine fra Rosforth & Rosforth eller Nordic Witt, Dark Larger el. Årets juleøl fra det lokale mikrobryggeri Det Våde Får. Brændevin (Marehalm, slåen, porse, krondild og asparges fra Schumacher. Eller Rabarbersaft med brus u. alkohol.

STED: Rabarbergaarden og Brombærhuset ligger smukt på landet i Holløse ved Tibirke som ligger to kilometer fra Tisvildeleje og 40-45 minutter fra København. Tog næsten til døren. Man kan evt. sove på Helenekilde, Kildegården eller Strandhotellet.

INDHOLD: WORKSHOP el. FOREDRAG: Det kan handle om kommunikation og retorik – læren om hensigtsmæssig kommunikation. I forbindelse med bundet emne, fx civilsamfundets mobilisering i nye modstandsbevægelser under flygtningekrisen eller jeres virksomheds aktuelle kommunikationssituation som kan gås efter i sømmene efter Aristoteliske principper. Det kan handle om at skabe loyalitet i forbrugerbevægelser og trends indenfor samme. Det kan handle om affaldshåndtering, teknik-miljø, genbrug, bæredygtighed og cirkulær økonomi. Det kan også handle om work-life-balance, kontor-terapi, naturinddragelse og hvordan man forebygger stress, søvnløshed og sygedage i det kommende arbejdsår og begrebet hus-terapi introduceres som efterfølger til have-terapi. Det kan være en fortælling om verdens første FSC-certificerede træhus, stedet og bæredygtigheden. Endelig kan det være et fagligt spark under overskiften strategisk brug af sociale medier – fordi 3.7 millioner danskere på Facebook er den vigtigste kilde til effektiv nyhedsorientering og strategisk markedsføring. Indføring i FB, Twitter, Instagram og Pinterest.

EKSTRA: Der vil være mulighed for live-musiker til intim-koncert i huset, hvis det ønskes. Dicte og Claus Hempler har tidligere spillet her… Akustikken er vildt god.

PRIS: For skræddersyet foredrag eller workshop + værtskab + lån af klargjort hus cirka 15.000-20.000 kr alt efter arrangementets volumen. Ex. moms, pr. faktura.  MEN ALT ER TIL FORHANDLING. Græsrødder og foodies, som er på en mission for at gøre verden bedre, skal ikke skal betale noget særligt.

MAD: Julemad og servering: cirka 500 kr pr. kuvert inkl. drikkevarer.

Mulighed for goodiebags / julegaver. Med bøger, Rabarbergaardens produkter, øko-chokolade, vin, dansk gin, gavekort til kogekurser osv osv.

Kærlig hilsen Signe Wenneberg

 

SW er klimaaktivist & Kommunikationsrådgiver. Formand for Irmas kundebestyrelse. Journalist og forfatter. Skriver som noget nyt nu også for Huffington Post. Holder foredrag på dansk og engelsk. Senest om New Nordic Gardening og Bæredygtigt Byggeri. Byggede i 2014 Brombærhuset. Der er verdens første FSC-certificerede træhus på pæle, og som har dannet skole for nye bæredygtige byggerier af træ. Tilblivelsen blev dækket i tv, bog, blog og på sociale medier – og har medført en enorm interesse for foredrag og workshops om bæredygtighed, der er blevet afholdt i huset, med besøg af bestyrelser, ledergrupper og virksomheder fra ind- og udland. Huset har stået færdigt i et år og de bedste “findings” fra byggeriet, formidlingen og workshops, der allerede har fundet sted i huset, kan nu opsummeres. Foredrag og workshops kan selvfølgelig fortsat bookes hele året rundt – ude og hjemme. Ring endelig

Tel. +45 2143 5463
signe@signewenneberg.dk

signewenneberg.dk
sommerhusbyggeri.dk
facebook.com/wenneberg
instagram.com/signewenneberg
twitter.com/signewenneberg
pinterest.com/wenneberg

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...