Ved du hvad jeg synes, at du skal give væk i julegave og venindegave? Bøger. Måske også bøger om

Katrine og Signe (1)
 bæredygtighed og klima og nøjsomhed og genbrug og cirkulær økonomi og have og drivhus og urban farming og køkkenhave og botanik og natur og mad og udendørsliv og altaner og hvorfor man får det så meget bedre af at være udendørs… Jeg er vildt stolt af de her bøger og vil gerne have at de når så mange mennesker som muligt.

Spørg meget gerne efter dem i øverste række hos din lokale boghandel (det er de nyeste). Støt din lokale boghandel! Ofte er bøgerne ikke på hylderne – eller også står jeg nede på gulvet under W – så hiv meget gerne bøgerne op! På forhånd tak.

Desuden kan alle bøgerne fås ved at skrive til mig – så sender jeg. Eller du kan hente dem hjemme hos mig tæt på Charlottenlund Station (spar porto!)

 

Signe Signerer Bøger

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...