Det er kæmpe stort for mig, at jeg dette efterår er kommet til at skrive for verdens største nyhedsmedie: Huffington Post. Jeg kommer fra Haslev. Jeg er fra landet. Jeg kniber mig i armen. Det er så vildt det her! Mit seneste indlæg handler om klimakonferencen i Paris – og hvad vi klimaaktivister og civilister selv kan gøre for at føre de grønne livsstilsomlægninger ud i livet. Vi er godt i gang. Og vi er ved at søge sammen i en undergrunds-PR-afdeling for grøn livsstil. Se bare med her på siden. Det er jo hvad det handler om. Det er faktisk også hvad det kan bruges til – konstruktivt – at komme fra landet. Fra Haslev til Huffington…. LINK HER.  (Denne blog blev lagt på bloggen første gang 7.december 2015).

IMG_0923

 

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...