Morgenmad på hotel! Det der sker her er historisk. Jeg får simpelthen noget jeg kan holde ud at spise og drikke på et landevejshotel. Se her:

Øko-agtig-morgenmad på Hotel Scandic – I like!

Man skal nok have overnatninger ude fra tid til anden, for at vide, hvor meget det her betyder. Derfor tak! Jeg værdsætter det så meget. Sidste år holdt jeg 30 foredrag i Jylland. Var nødt til at blive og sove mange gange. Den sidste færge og det sidste fly går kl 20. Tog er ofte ikke muligt. Så nogle gange må jeg blive og sove. Det foregår ikke Michelin-style, men på almindelige hoteller, der er til at betale. Jeg plejer at vælge #svanemærket hotel (var engang formand for Svanemærket, så jeg går lidt op i den miljøcertificering). Og her har jeg så gået sulten fra morgenmadsbordet igen og igen. Sulten ud i bilen. Sulten hele vejen hjem. Fordi maden er hæslig og uden smag og kærlighed. Teen var gerne et gammelt tebrev i lunkent vand. Smagte som at stikke tungen ud af vinduet på motorvejen! (Læs min gamle klumme om at ønske sig en rigtig god kop te her. Hvor vi også få guld-sætningen fra Love Actually om te).

Faste læsere vil vide at jeg rigtig tit har efterlyst “en god kop sort te og en ostemad på rugbrød”.

(Det behøver ikke være ekstravagant for at være godt). Det har Scandic også set. De har spurgt, om jeg vil teste deres nye morgenmad, hvor der er taget hensyn til veganere, allergikere og ja, så madører som mig, der ikke gider spise pap. De kører med et koncept, der hedder “Morgenmad for alle”. Det går ud på, at alle de mennesker, der har en eller anden intolerance eller allergi eller har særlige ønsker skal føle at der er god morgenmad til dem på hotellerne.

Her er min ærlige mening: Det her er godt! Det vil jeg gene blive i Jylland – eller andre steder – for. Næste gang jeg er på farten. Mine favoritter er: Teen af ægte teblade. God sort stærk te. Med ægte mælk (det er ingen selvfølge). Desuden: De kødfyldte pølser og den gode skinke. Grøden. Rugbrødet, der var groft og hjemmebagt. Ost og hjemmelavet øko syltetøj med bær! Alt dette fås fremover på alle kædens hoteller.

Bonusinfo: Chefkokkken på Scandic Sydhavnen hedder Thomas Højgaard. Det er ham der har skabt denne virkelig gode morgenmad for Scandic Hotels.
Indlægget er sponsoreret af Scandic Hotel. Som læser kender du mig godt nok til at vide, at jeg aldrig nogensinde ville drømme om at anbefale noget, jeg ikke kan stå inde for. Derfor vil jeg gerne citeres for alt overfor. Jeg mener alt.

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...