Kære venner – jeg vil bare hurtigt lige sige tak! Tak fordi I har taget så overvældende godt imod vores botaniske gin… Det er helt vildt. Vi går på arbejde, i gymnasiet, på universitetet – og vi havde på ingen måde planlagt, at dette her lille hyggelige projekt ville tage fart på denne måde… Så vi prøver at følge med så godt vi kan her i vores nye lille familie-firma “Wenneberg og Sønner – Botanisk Gin”. Der kommer hele tiden nye salgssteder. Vi var efter fem dage i handlen nødt til at sætte et nyt batch over på destilleriet… Alle vil have botanisk gin. Af hjertet tak for støtten… Se mere på www.botaniskgin.dk (på engelsk, så alle kan læse med). Se vores Instagram – vi hedder @botaniskgin – her er der er godt gang i den –  masser af billeder – og vi forsøger at skrive, når der er nye salgssteder. Til da kan du købe på nettet her… Spar fragten ved køb af begge to… 

GemGem

GemGem

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...