Vær med til at stemme på Årets Økolog, som kan vinde 100.000 kroner! Pengene skal bruges på en god ide, der vil gøre et økologisk landbrug endnu bedre til glæde for dyr, mennesker og i sidste ende os forbrugere. Det har været en hård sommer. Mange af os forbrugere har sendt kærlige tanker til alle dem, der har kæmpet ude på marker og i stalde i sommerheden. Nu har vi så mulighed for at lade vores kærlige tanker til landmændene manifestere sig, så de kan mærkes.

Derfor er det en særlig glæde for mig, at jeg har fået lov til at opfordre alle jer, der læser med her, til at sende en kæmpe tak her fra bunden af indkøbskurvene ud til landmændene m/k ude i markerne.

Vi forbrugere kan efterhånden – takket være de økologiske producenter – finde rigtig mange økologiske varer på hylderne i et helt almindeligt supermarked. I Netto er der eksempelvis for tiden mere end 380 økologiske varer – og tallet vokser, fordi efterspørgslen er stigende. Og heldigvis lægger danske landmænd om til økologi i stor stil, så efterspørgslen på de økologiske varer kan imødekommes. Det er en udvikling alle forbrugere, der er interesserede i natur, miljø, smag, diversitet og økologi må tiljuble. Så for at hylde de økologiske landmænd – og give dem et klap på skulderen – har Netto i samarbejde med Økologisk Landsforening for andet år i træk valgt, at uddele prisen “Årets Økolog”. Her dyster otte økologiske landmænd – fra alle egne af Danmark – om hæderstitlen.

Kampagnen skal betragtes både som en stor tak til de danske økologer og en genvej til at få fortalt forbrugerne, hvad det kræver at drive økologisk landbrug og dermed tilvejebringe de mange økologiske varer, som vi forbrugere efterspørger.

Du kan se historierne fortalt her – og du kan stemme kan stemme frem til d. 14. september.  https://aarets-oekolog.dk/

Og de kærlige tanker til landmændene m/k … dem kan vi heldigvis blive ved med at sende hele året!

*****************

Denne post er sponsoreret af Netto og Økologisk Landsforening, der har et fælles ønske om at fremme økologi.

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...