Som I ved har jeg lavet et lille gin-firma på hobby-plan med mine to sønner, der er 18 og 23 år gamle og som går henholdsvis i gymnasiet og på universitetet. Simon og Noah hedder de. Nu sælger vi vores gin alle mulige steder her op til jul. Og I kan købe den direkte af os, afhentning i Hellerup og i Tisvilde, bare skriv på mail. Men I kan også møde os på julemarked. På Bernstoff Slot. Weekenden den 7-8-9 december. Vi håber at se jer!

Her ses fra venstre: Hjemmelavet hyldeblomssirup, hindbær-rabarbersirup (vi går meget op i også at servere noget ikke-alkoholisk), ren klar hyldeblomstgin, hyldeblomstgin, der er infuseret med hindbær i tre varianter – den, der er blevet hyldeblomssirup-farvet har mistet lidt af farven, fordi der ikke er tilført E-numre til vores gin, så hindbær-farven er naturlig og falmer.

Drengene har bygget en bar, som de bruger, når de bliver lejet ud til selskaber – så kommer de med glas, gin, is, tonic og nogle gange endda også musik.

Vi har travlt. Det er gået godt hen over den varme sommer. Vi burde ansætte nogen. Vi burde have mere tid. Vi burde kunne nå mere. Men vi kan godt lide, at vores lille bitte hobby-virksomhed bare er et lille køkkenbords-firma med lager i kælderen lige nu.

Tak til alle jer, der har købt, smagt og støttet vores lille gin-projekt. Følg med i det hele på Instagram.

PS. Man kan læse mere på www.botaniskgin.dk – og man kan hente altid efter aftale hente et lille eller større parti af vores gin “ved stalddøren” i enten Tisvilde eller Hellerup. Og se en forhandlerliste inde på siden.

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...