I fredags holdt vi åbent hus – pop-up-shop – hos den lokale frisør. Stor succes!

Vi sælger vores gin i hele landet – og på nettet – se forhandlerlisten… Og du kan købe vores gin hver eneste dag frem til jul i frisøren på Strandvejen 136, 2900 Hellerup, overfor Irma/La Banca… Her har vi stillet de smukke gave-kasser, med to flasker lokalproduceret gin, perfekt gave til den klimabevidste kritiske forbruger… Der er tale om en feinsmækker-gave og en gave, der ikke har været ude at flyve… 1 flaske 395 kr, 2 flasker 700 kr på tilbud. 2 flasker i flot gavekasse (der kan genanvendes til silkeundertøj og andet lækkert) 750 kr. Skal du købe stort ind, kan du få en colli-kasse til 6 stk til 2000 kr.

Her kommer lige et fif til servering på denne årstid, hvor det ikke er ligetil at finde spiselige blomster: Server vores gin med røde frosne hindbær (aldrig med citron), de røde hindbær er flotte til juledrinks og passer så fint til smagen i den botaniske gin.

Adresse: Frisør Du Monde ved busstop Annasvej på Strandvejen 136

Købe og sende til hele landet? Ja da… link til hurtig ekspedition på www.botaniskgin.dk

PS. Lad mig benytte lejligheden til at takke for opbakning af vores lille familie-iværksætter-virksomhed. Det har været sjovt. Det har også været hårdt, naturligvis, og lærerigt, og det har givet familien et helt nyt fællesskab… Ingen af os får løn endnu og vi har holdt udgifterne nede: Vores eneste faste udgift er et lager til 500 kr pr. md. I året der kommer drømmer vi om, at få en lille butik – måske sammen med nogle andre, der sælger et eller andet økologi / lokalt / botanisk… for vi tror, der er et marked for lokaltproducerede nicheprodukter – som ikke er fløjet ind på det danske marked med et kæmpe klimaaftryk…

Emil på værkstedet… Vi pakker gin-gaver i denne tid på lageret.

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...