Morten Lindberg er død 53 år. Han ville engang for mange år siden give “juridiske rettigheder til naturen” med sit Kosmiske Parti. I oktober 2015 var jeg gæst i Morten Lindbergs radioprogram på Radio24Syv: Croque Monsieur. Her er linket til udsendelsen – hvor vi talte om klimaaktivisme, kærlighed og alt muligt andet…(5 minutter inde). Og så stillede Morten Lindberg det bedste interview-spørgsmål, der nogensinde er stillet: “Føler du dig fri?”… (hør det her)… Og han sluttede med at sige til mig, at “det er godt du er her, ikke bare her i studiet, men i verden”. Æret være Morten Lindbergs minde.

Facebook kommentarer

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er forfatter og foredragsholder - samt uafhængig journalist. Udkommer på egne platforme. Er især at finde på Instagram - her på bloggen - og på Facebook-siden. Følg med hvis du interesserer dig for hverdagsaktivisme, dyrevelfærd, bæredygtighed, ressourcer, hus og have, mad og madspild.

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...