Nogle gange sker det, at jeg møder nogle iværksættere og tænker: Dem må jeg skrive om! Sådan var det, da jeg mødte Jette og Trine-Lise fra det nye økologiske hudplejemærke Yroli Skinecare. Sommetider kommer jeg fra, at omtale dem, som fortjener det, fordi der er alt muligt andet. Men jeg har besluttet at blive bedre – for vi skal tale hinanden op – sådan som vores kloge Dronning siger.

Jeg mødte de to seje (og smukke!) iværksættere bag Yroli, fordi vi solgte vores produkter på det samme marked for nogle uger siden. De kendte mig i forvejen og har læst mine havebøger (dem kan vi lide!). Vi mødtes inde i den smukke grønne gård bag Designmuseum Danmark. Senere kom Jette og Trine-Lise på besøg hos mig i sommerhuset – vi deler den samme passion for øko og bæredygtighed og havde meget at tale om… Og jeg besøgte dem i arresten i Fredensborg, hvor vi for sjov tog nogle billeder af det her ansigt i græsset (indtil Emil-hunden kom og kyssede mig! Se story på Instagram).

Yroli-firmaet har lejet sig ind i en smuk og bevaringsværdig gammel arrestbygning med have, hvorfra de udvikler deres nye virksomhed og det er også her varerne produceres (lidt endnu). Derfor vil folk fra Fredensborg måske have stiftet bekendtskab med mærket lang tid før alle os andre, da de har fået lov til at test-købe de første versioner. Jeg fik fingre i de mange forskellige olier og cremer – der er pakket i genanvendeligt emballage – da vi mødtes. Så jeg har testet – bare sådan for mig selv – og kan sige god for produkterne. Jeg har de senere år fået mere tør hud – og egentlig ikke flere rynker end jeg havde for 5-10 år siden – men jeg har fået nogle ar og skader her på det seneste. Derfor går jeg ret meget op i at blive smurt ind i noget godt, noget, som nærer min hud og som er sundt for min krop at optage. Jeg kan mærke, at de her olier gør godt.

Hvis du har fået lyst til at møde Yroli Skincare – så har jeg lovet at fortælle, at der er en mulighed nu på lørdag – hvis du er i nærheden af Østerbro/Nordhavn i København.De holder en event – lørdag d. 22. juni kl. 10-16 hos YUME Concept Store and Studio. Århusgade 138A. 2150 Nordhavn. Facebook-begivenheden er her. Og vil du vide mere, kan du læse her: www.yroli.com/ og følge på Instagram her: @yroliskincare

#yroliskincare #organicskincare

Foto: Stig Kjeldsmark

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...