Sådan sagde jeg fornylig i en radiosamtale med Nanna Agerlin… Det handlede om mit arbejdsliv og om, hvordan mit arbejdsliv har været – og er – en slags bæredygtigt arbejdsliv…

Det er meget mærkeligt. Lige pludselig vil alle høre om alt det her, som jeg har skrevet om i hundrede år…

Alt det, jeg har skrevet om i bøger, som ikke solgte særligt godt, da de udkom. Jeg har skrevet utrolig meget. Og jeg har skrevet utrolig mange artikler, blogindlæg, opslag – og alt muligt om klima, miljø og bæredygtighed. Og jeg har også snakket ret meget om det i fjernsynet. Og jeg har talt om have. Og jeg har skrevet havebøger – som også handlede virkelig meget om klima, miljø, genbrug, affald, kompost, madspild, bæredygtighed… (fx bogen “Spis din have – klimakrisen set fra køkkenhaven”)… Og nu… efter foråret 2019… så lige pludselig vil alle høre om det. Jeg har stillet op til Folketinget – for 8 år siden – for at arbejde med klima, miljø og bæredygtighed. Men ingen gad høre om det og jeg fik for få stemmer. Og jeg udgivet bøger, der er blevet brændt ganske kort tid efter de udkom (fx “Byg Bæredygtigt – om træ, genbrug og nøjsomhed”) fordi ingen gad at købe dem. Og nu… nu bliver jeg inviteret ud og holde foredrag hele tiden. Og nu…

Nu har jeg været med i helt to forskellige Podcast – som handler om mit arbejdsliv, set fra to forskellige vinkler. Det er altså blevet nogle gode samtaler. Dem skal du høre!

NB. Folk der kender mig rigtig godt vil kunne høre, at min stemme ikke er helt den samme mere – den er gået en oktav ned – efter alle operationerne i halsen. Men jeg lyder heldigvis alligevel som mig selv!

Her er samtalen med Nanna Agerlin – det handler om det bæredygtige arbejdsliv. Som er det jeg har haft – kan jeg se nu – takket være de børn, jeg gerne ville være der for, samtidig med, at jeg arbejdede og var eneforsørger.

Samtalen med Katherine Ditz ligger på Podimo – og man kan endnu ikke dele link – men hvis du er derinde, så søg på SALON – Katherine Diez… Den seneste udsendelse er samtalen mellem Katherine og jeg. Det er en skæg udsendelse. Og jeg fortæller om al biodiversiteten i min barndomshave i skoven og alt mulig andet, som jeg vist ikke har talt om før.

 

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...